El forn incinerador de Ctrasa reprèn l'activitat habitual després de resoldre l'incident

Imatge de la incineradora.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El forn icinerador de Ctrasa va reprendre el funcionament habitual després de solucionar l’incident que va provocar una emissió de vapor d’aigua.

L’avaria va tenir lloc dilluns al vespre, quan es va produir una columna de vapor d’aigua a conseqüència d’una punxada a la caldera. Ctrasa va iniciar els protocols de seguretat de seguida i va confirmar que no s’havia produït cap foc ni dany addicional més enllà de la pròpia caldera. A més a més, la planta es va tancar de forma preventiva per poder dur a terme una inspecció que determinés l’origen de la fuita de vapor i, segons l’equip a càrrec de la inspecció, l’incident va ser causat per una punxada en el tub vaporitzador número 1 de la caldera. En aquest sentit, Ctrasa va remarcar que l’equipament havia estat renovat el 2019 i el fet que la punxada estigués situada en aquesta zona descarta qualsevol possibilitat d’un origen extern a l’accident. L’empresa també va considerar important destacar que a la inspecció de l’any passat no es va detectar cap signe de desgast anormal en aquest tub.

La reparació va consistir en la soldadura del tub i va permetre tornar a posar en marxa la instal·lació, que va tornar a funcionar amb normalitat.

tracking