Govern destinarà 500.000 euros a l'ampliació de la gossera

L'empresa adjudicatària ha estat Construccions Barca, guanyadora del concurs públic

Gossera saturadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'executiu ha adjudicat aquest dimecres en consell de ministres l'ampliació de les instal·lacions de la gossera oficial, ubicades a Sant Julià de Lòria, per un import total de 511.504 euros. El ministre Portaveu i de Medi Ambient, Guillem Casal, ha anunciat que l'empresa adjudicatària és Construccions Barca, guanyadora del concurs públic. Les reformes permetran oferir "un millor confort i reforçar" el benestar de tots els gossos que hi viuen, segons destaca Casal. En aquest sentit, ha afegit que es donarà resposta a les diverses demandes fetes per l'associació que actualment té concedida la concessió del servei i ha assegurat que la nova gossera serà "més moderna, funcional, còmoda i accessible per a tothom".

El titular de la cartera ha recordat que el projecte contempla la formació d'una plataforma sobre la qual s'hi bastirà una nau d'uns 162 m2 que tindrà 34 nous boxes per a gossos, cadascun amb un espai interior i un pati exterior.

Oberts els ajuts a l'estudi d'ensenyament superior

Govern informa de l'obertura el dia 6 de setembre de la convocatòria d'ajuts a l'estudi d'ensenyament superior per al curs 2023-2024. La sol·licitud es podrà presentar fins al 6 d'octubre al servei de Tràmits, a la pàgina web detramits.ado als serveis de Tràmits dels comuns.

tracking