Trànsit

Cues de sortida per les dues fronteres

Les retencions són més importants pel Pas de la Casa

Cues de sortida cap a EspanyaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada del cap de setmana, coincidintamb l'inici de la segona quinzena d'agost, està causant acumulació de vehicles als punts fronterers al matí i a la tarda. Les cues són ara per marxar del país i estan sent més intenses per sortir pel Pas de la Casa, on Mobilitat indica que hi ha problemes per l'RN-22 des de passades les quatre. Una hora després han començat les complicacions per circular en direcció Espanya.

Aquest matí les principals retencions s'han concentrat concentren a l'N-145, d'accés al Principat per la fronterahispanoandorrana, on les cues han estat d'aproximadament 1 quilòmetre, i a la General 1 per sortir cap a Espanya, amb també 1 quilòmetre de retencions. D'altra banda, l'entrada de vehicles per la fronterafrancoandorrana, al'RN-22, està sent avui més tranquil·la, segons informa el departament de Mobilitat.

L'afluència de turistes també s'ha fet notar a la xarxa viària interna del país, amb cues des de les 10.25 hores fins a les 13 hores a l'entrada de Canillo en sentit sud. També s'ha notificat trànsit dens al llarg de tot el matí a la Massana, tot i que a les 12 hores ja s'estava dispersant.

tracking