Arrestat en una baralla a un local d'oci nocturn

Els agents l'han detingut per un delicte contra la integritat física i moral

Un vehicle de la policia davant la seu central del cos.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut aquesta matinada cap a les 5 hores un home resident de 26 anys per haver agredir un altre home a l'interior d'un local d'oci nocturn. Un cop ha estat intervingut pels agents se l'ha arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral i contra la funció pública per reaccionar de manera desproporcionada amb els agents.

Detencions d'alcoholèmia

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit la policia ha arrestat 6 persones. Per una banda, a quatre homes i una dona, amb edats entre els 22 i els 46 per conduir sota els efectes de l'alcohol. La taxa més elevada ha estat d'1,84 g/l.

D'altra banda, un home resident de28anys ha donat positiu a la prova de tòxics salivar, després d'estar implicat en un accident de danys materials.

Salut pública

El cos policial va detenir a dues persones al dijous per delictes contra la salut pública.

La policia va detenir el dijous a les 15.10 hores un home de30 anys al Pas de la Casa. L'arrestat estava vinculat a la macrooperació per antidroga efectuada a finals de març en aquesta parròquia i que el cos va anomenar com a 'Big Bang'. La detenció s'ha fet per ordre judicial des del passat mes en la qual s'ordenava la seva detenció en el marc d'una operació d'estupefaents.

En la macrooperació la policia va comissar 342 grams de cocaïna, tant en roca com en dosis preparades per a la venda; 26 grams de metamfetamina; 342 grams d'haixix; 70 grams de marihuana i una petita quantitat d'èxtasi. Els agents també van trobar més de 17.600 euros en efectiu, una màquina per comptar bitllets, cinc bàscules de precisió i estris per al tràfic d'estupefaents. El cos va detenir tres homes de 33, 38 i 50 anys i una dona de46anys, tots residents al Principat.

El segon va ser arrestat a les 17.15 hores a la frontera del riu Runer, un home no resident de 45 anys en possessió de 3 pastilles d'èxtasi.

tracking