El Govern engega una campanya de sensibilització vers l'entorn agrícola i ramader

La iniciativa compta amb dos dissenys, un per als nuclis urbans i un altre per zones rurals

Un dels opis de la campanya per fomentar el respecte de l'entorn ramader i agrícola, ubicat a l'avinguda CarlemanyFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministrede Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal ha presentat aquesta tarda una campanya decomunicacióorientada a valorar la feina dels ramaders i agricultorsa la vegada que sensibilitzar als ciutadans i visitants en el respecte dels entorns naturals.

La campanya es dividirà en dos àmbits, el primer són les explotacions agrícoles i ramaderes del país, on s’instal·laran cartells per tal d’anunciar als ciutadans que han arribat a un d’aquests espais.El segon àmbit difondrà un altre cartell amb el lema ‘Aquí produïm qualitat. Respecta l’entorn’. Aquest es podrà veure a marquesines i panells publicitaris a peu de carrer de diferents zones cèntriques de les diferents parròquies.

La campanya s’ha llençat des del Govern en col·laboració amb els set comuns i l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA). Representants de totes aquestes entitats s’ha apropatavuia l’avinguda Carlemany per donar suport a la iniciativa.

tracking