Panera per als participants a les enquestes familiars

Govern pretén augmentar la taxa de resposta en les enquestes desenvolupades per Estadística

Vista genèrica de pisos a Andorra la Vella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les llars que participin en les enquestes de llarga durada de pressupostos familiars i de condicions de vida del departament d'Estadística rebran una panera com a gratificació, segons informa el Govern. La panera anual, feta per productes agrícoles i artesans d'Andorra, es donarà a les famílies que responguin la totalitat del qüestionari anualment, i en el cas de l'enquesta de pressupostos familiars, també s'haurà d'omplir la llibreta de despesa quinzenal posteriorment a la realització del qüestionari.

L'executiu indica que la voluntat principal d'aquestes gratificacions és augmentar la taxa de resposta en les enquestes fetes pel departament, fet que ha d'implicar incrementar la qualitat de les dades recollides i, per tant, de les activitats estadístiques en les quals s'utilitzen aquestes dades. A més, pretenen incentivar la societat a participar activament en les enquestes, segons apunta l'executiu.

Manteniment de carreteres

Govern ha adjudicat els treballs de senyalització horitzontal de la xarxa de carreteres d’Andorra, que ha recaigut sobre l’empresa Multiserveis CoPríncep per un import de 189.166,16 euros anuals durant els pròxims quatre anys, prorrogables fins a un màxim de sis.

En paral·lel, s’ha licitat la campanya 2023 de pavimentació o reforç de les calçades de les carreteres general, secundàries i carrers. Es licita mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació urgent.

tracking