Petició d'un any de presó per trencar el vidre d'un cotxe i ferir la conductora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri fiscal demana un any de presó ferma a un home acusat de trencar el vidre d’un cotxe donant-li una puntada de peu i causar lesions a la conductora del vehicle. La fiscalia el considera un delinqüent habitual, ja que ha comès altres delictes el 2015, 2019, 2020 i 2021.

Els fets jutjats ahir pel Tribunal de Corts es remunten al 30 de maig de 2019. La perjudicada va explicar que l’acusat va robar-li 6.000 euros i es va donar a la fuga amb el quad. Ella el va seguir amb el cotxe i en un moment donat ell va baixar del cotxe i va donar “diversos cops de peu al vidre del cotxe fins a trencar-lo”. L’acusat no es va presentar al judici i no es coneix la seva versió.

La defensa considera que no hi ha motius suficients per condemnar l’home per un delicte de lesions doloses, com demana la fiscalia. Reconeix que l’acusat va trencar el vidre del vehicle, però respecte de les lesions causades a la conductora, defensa que no hi ha cap informe mèdic que les corrobori, només policial. Així, demana l’absolució.

tracking