Demanen un any de presó per trencar el vidre d'un cotxe i ferir a la conductora

L’acusat i la perjudicada haurien tingut una discussió abans de l'agressió

La seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Ministeri Fiscal demana un any de presó ferma i el pagament de les despeses processals causades per a un home acusat de trencar el vidre d’un cotxe donant-li una patada i causar lesions a la conductora del vehicle. La fiscalia el considera un delinqüent habitual, ja que ha comès altres delicte el 2015, 2019, 2020i 2021, i aquest cop demana que sigui condemnat per un delicte major de lesions doloses.

Els fets jutjats aquest matí pel Tribunal de Corts es remunten al30 de maigde 2019. La perjudicada ha explicat durant la vista que l’acusat va robar-li 6.000 euros i es va donar a la fuga amb un quad. Ella, amb la intenció de recuperar els diners, el va seguir amb el seu cotxe. Llavors ell es va parar en un semàfor, va baixar del cotxe i va donar “diversos cops de peu al vidre del cotxe fins a trencar-lo”. La conductora va patir ferides al braç que tenia més proper al vidre i va marxar “per por”. En el judici no s’ha aprofundit en els suposats diners robats per part de l’acusat, ja que el que s’estava jutjant eren les lesions causades arran del vidre trencat.

L’acusat no s’ha presentat al judici i no es coneix la seva versió dels fets. Tanmateix, la defensa de l’home ha sostingut que la perjudicava no ha explicat la realitat tal com va succeir, ja que el vídeo gravat per les càmeres de vigilància de la zona mostra que l’acusat només va donar un cop al vidre. Pel que fa a les lesions causades pel trencament del vidre, ha afirmat que només consten en un informe policial, ja que la conductora no va voler visitar-se per un metge. Amb tot plegat, el lletrat ha considerat que no hi ha motius de poder imputar l’home pels delicte major de lesions doloses i ha demanat la seva absolució.

tracking