Els síndics tanquen la ronda de reunions amb els grups parlamentaris

Carles Ensenyat i Sandra Codina valoren positivament les trobades, que els han servit per posar en comú peticions, suggeriments i recomanacions

Jordana i Martisella reunits amb els síndics generalsConsell general

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica, Sandra Codina, han tancat avui la ronda de reunions amb els grups parlamentaris i el conseller general no adscrit, VíctorPintos. Els síndics apunten en nota de premsa que les trobades han permès copsar les impressions dels diversos grups sobre el funcionament del Consell General en l'inici d'aquesta legislatura. Tanmateix, les trobades els han servit per "posar en comú peticions, suggeriments orecomanacionstant de la sindicatura com dels consellers", segons asseguren.

Ensenyat i Codina s'han reunit en els darrers dies amb Jordi Jordana i MariaMartisella, president i presidenta suplent del grup parlamentari demòcrata; CerniEscaléi Núria Segués, president i presidenta suplent de Concòrdia; JudithSalazar, presidenta del grup parlamentari socialdemòcrata;CarineMontaneri Noemí Amador, presidenta i presidenta suplent d'Andorra Endavant; CarlesNaudide Ciutadans Compromesos, i VíctorPintos, conseller general no adscrit.

tracking