Ocupació ofereix una plaça d'inspector de treball

Govern ha nomenat definitivament nou agents de policia

La ministra Conxita Marsol avui al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat avui l'obertura de la convocatòria de la cobertura d'una plaça d'inspector de treball adscrita al departament d'Ocupació i Treball. El ministrePortaveu, Guillem Casal, ha especificat que es tracta d'una plaça que quedarà vacant per jubilació d'un dels inspectors del servei. Casal ha apuntat que amb aquesta convocatòria es vol evitar que el servei es trobi sense els recursos necessaris i degudament preparats per ser els serveis amb qualitat i eficàcia.

Els interessats a aspirar ala convocatòriahan de tenir la nacionalitat andorrana, espanyola francesa oportuguesa, tenir la condició de funcionari i exercir una activitat en el sector públic del país. A més és necessari disposar d'una titulació nivell 6 del marc andorrà de qualificacions (MAQ) en l'àmbit del dret, el carnet de conduir i acreditar un nivell B2 o superior en llengua catalana.

Nomenament de nou agents de policia

Nou agents de la policia han estat nomenats avuidefinitivamentdesprés d'haversuperatel període de formació, entre el novembre del 2021 i el juliol del 2022, i el de prova, que va tenir lloc entre el juliol del 2022 i el d'enguany. Casal ha concretat que una desena agent de la mateixa promoció es troba encara en període de prova a causa d'una baixa mèdica que va allargar la seva etapa formativa.

D'altra banda, el consell de ministres ha validat el nomenament de vuit bombers en període de formació que començaran a partir del setembre d'enguany i s'allargarà quatre mesos.

tracking