Myandbank ofereix invertir entre més de 500 fons de gestió

L'entitat retornarà durant el mes d'agost les comissions que es generin en treure diners en caixers de la resta del món

Myandbank.Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Myandbank, el banc 100% digital d'Andbank, ofereix la possibilitat d'invertir entre més de 500 fons de gestió activa o indexada amb mínims d'inversió "molt baixos" i sense comissió de compravenda, segons informa l'entitat en nota de premsa. Així, indiquen que el client haurà de pagar només una comissió de custòdia anual del 0,20% + IGI.

El llançament segueix la línia de les quatre carteres indexades que el banc va llançar el mes de març, amb fons de les gestores internacionals Vanguard i iShare, a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia amb IGI inclòs, segons Myandbank. En aquest sentit, l'entitat destaca que ja s'han abonat prop de 150.000 euros en concepte d'interessos als clients amb saldo al seu compte corrent sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros.

D'altra banda, Myandbank informa que durant el mes d'agost retornarà les comissions de dues disposicions d'efectiu que es facin amb la targeta a qualsevol part del món.

tracking