Absolta la dona acusada d'apropiar-se d'un remolc aliè

Un extreballador de la seva empresa l’havia denunciada per no tornar-li el vehicle

La Seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un extreballador de la seva empresa la va denunciar per haver-se apropiat del seu remolc i, després del judici celebrat el 8 de juny i la sentència dictada ahir, el Tribunal de Corts confirma que no és culpable i l’absol. Els fets d’aquest peculiar cas es remunten al 2013. La denunciada va fer fora de l’empresa un treballador i resulta que aquest guardava un remolc al magatzem de l’empresa, segons va relatar durant el judici. Només el feia servir quan marxava de vacances i sempre li havien deixat guardar-lo allà. Ara bé, quan van fer-lo fora, la seva superior suposadament no el deixava recuperar el vehicle: “Em va advertir que no calia que anés a buscar-lo perquè els panys estaven canviats.” La dona, però, va assegurar que desconeixia l’existència del vehicle.

Aquell 2013, després que l’acomiadessin, va fer una primera reclamació per recuperar el remolc, però no va tenir èxit. No va ser fins al 2019, sis anys després, quan va presentar una denúncia davant la policia després d’assabentar-se que l’empresa havia canviat de magatzem i que el remolc ja no era on l’havia deixat. Després d’aquesta denúncia, la dona li va tornar el remolc.

El Ministeri Fiscal demanava que la dona abonés a la víctima 300 euros com a indemnització pels anys que l’extreballador no va gaudir del remolc, a més que li va retornar el vehicle sense matrícula. L’acusada i la seva defensa van assegurar durant el judici que ella mai es va apropiar de res i que va mantenir el remolc en dipòsit fins que es va acreditar qui n’era el propietari. Finalment, el Tribunal de Corts li ha donat la raó i ha quedat absolta de tots els càrrecs.

CRONOLOGIA

1 2013: una dona acomiada un treballador

La denunciada fa fora de l’empresa un empleat. Aquest guardava un remolc al magatzem de la feina i assegura que la dona no deixava que el recuperés.

2 2019: l’acusen de no tornar el remolc a l’home

El 2013 presenta una primera reclamació, sense èxit. El 2019, sis anys després, torna a denunciar a la policia i la dona li torna el remolc sense matrícula.

3 2023: es dicta sentència i queda absolta

El Ministeri Fiscal demana una multa de 300 euros per a la dona, però l’absolen. Ella defensa que no tornava el remolc, ja que no sabia qui n’era el propietari.

tracking