Concòrdia vol donar continuïtat a la Xarxa de Joves Parlamentaris

El conseller general, Pol Bartolomé, participa en la Sessió Anual de l'OSCE PA

Bartolomé, López, Amador i Naudi a Vancouver, Canadà.Concòrdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dels principals objectius de Concòrdia per treballar conjuntament amb altres països europeus és donar continuïtat a la Xarxa de Joves Parlamentaris.El conseller general del partit polític, Pol Bartolomé, es troba finsel 4 de juliol a Vancouver, Canadà, participant en la Sessió Anual de l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa Assemblea Parlamentària (OSCE PA). També hi són Meritxell López de Demòcrates, i els membres suplents Carles Naudi de Ciutadans Compromesos i Noemí Amador d’Andorra Endavant.

En una nota de premsa, Concòrdia destaca els principals objectius marcats durant la sessió. Així, s'especifica que es vol donar continuïtat a la Xarxa de Joves Parlamentaris en la qual Andorra, a través de l'exconseller general Roger Padreny, qui s'assegura que "va jugar un rol protagonista en la creació de la xarxa mitjançant la Declaració d'Andorra". D'aquesta manera, s'informa que Bartolomé participarà en les diferents trobades de la xarxa que han estat convocades per tal de coordinar accions entre els diferents membres.

D'altra banda, en el comunicat es destaca el suport de Bartolomé a l’esmena presentada a la resolució corresponent al comitè d’Afers econòmics, ciència, tecnologia i medi ambient, per part de la parlamentaria suïssa, en la qual s’advoca per facilitar el reconeixement de les titulacions universitàries estrangeres.

tracking