Afers exteriors

Trobada per potenciar el turisme i la cooperació amb Corea

Les cambres de comerç d'Andorra i Corea han signat un acord per estrènyer lligams empresarials

Espot reunit amb representants de la república de CoreaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, i el ministre de Turisme, Jordi Torres, s'han reunit avui amb l'enviat especial del president de la república de Corea,CheyTae-won, i amb l'ambaixador de Corea acreditat a Andorra,SahnghoonBahk. L'executiu informa que la trobada ha servit per avançar en l'estudi per potenciar el turisme i la cooperació financera i econòmica entre ambdós països. Així, asseguren que amb l'entesa es permetrà facilitar les inversions sense que hi hagi un sobrecàrrec financer.

En matèria turística, s'han intercanviat punts de vista per establir un acord per potenciar la mobilitat dels joves i els representants coreans han valorat positivament l'oferta que ofereix Andorraa nivell turístic, mediambiental i natural. En aquest sentit, han expressat la situació on molts ciutadans del país asiàtic assisteixen a la península Ibèrica per fer el camino de Santiago i han manifestat l'interès de poder visitar el Principat aprofitant l'estada a la península per fer peregrinació.

Tanmateix, els representants s'han felicitat per haver finalitzat la negociació del conveni per eliminar la doble imposició (CDI), que Govern indica que se signaràproperament.

Acord entre cambres de comerç

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra (CCIS) ha signat avui el matí un memoràndum d'entesa (MoU) amb la Cambra de Comerç de Corea del sud amb la finalitat depromoureles relacions entre els empresaris d'ambdós països. El president de laCCIS, Josep Maria Mas, i el vicepresident de la Cambra de Comerç coreana,SeongWooLee, han estat els encarregats de formalitzar l'acord.

El president de la CCIS, Josep Maria Mas, i el vicepresident de la cambra de comerç coreana, Seong Woo Lee

tracking