Afers exteriors

Tor aposta pel diàleg per trobar solucions als reptes globals

La ministra ha participat de forma telemàtica en una reunió amb dones titulars de la cartera d'Exteriors

La ministra Imma Tor durant la seva intervenció a la reunió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, ha participat avui en una reunió telemàtica amb dones ministres encarregades de la cartera d'Exteriors. Tor ha parlat sobre els avenços significatius de la presència de la dona en les taules de negociació i ha apostat per "reforçar el diàleg per trobar solucions pragmàtiques als reptes globals" i fer-ho en clau de dona. Tanmateix, la titular d'Exteriorsha donat a conèixer l'aportació d'Andorra per "continuar avançant en la identificació i eliminació de les barreres existents per a les dones quan actuen en missions internacionals", segons concreta l'executiu en nota de premsa.

Tor també s'ha referit al malbaratament alimentari com un "gran entrebanc" per a laimplantaciódefinitivade l'Agenda 2030 i ha explicat que Andorra està compromesa amb aquesta lluita, motiu pel qual es va impulsar juntament amb San Marino el Dia internacional sobre la pèrdua i malbaratament alimentari.

A la trobada presencial, celebrada a Ulan Bator, Mongòlia, hi han pres part les ministres d'Alemanya, França, Indonèsia, Burkina Faso i Tanzània, entre d'altres.

tracking