Bisbat d'Urgell

DA i Concòrdia visiten al Copríncep Vives

Jordi Jordana, Maria Martisella, Cerni Escalé i Núria Segués han transmès a l'arquebisbe d'Urgell els seus objectius al Consell General

Jordana i Martisella durant la visita al Copríncep VIvesBisbat Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan Enric Vives, ha rebut aquest matí la visita institucional dels representants del grup parlamentari Demòcrata i Concòrdia. Es tracta de la primera trobada mantinguda entre el Copríncep i els nous representants deDA, així com amb Concòrdia, després de la seva entrada al Consell General.

Vives s'ha reunit, per una banda, amb el president deDA, Jordi Jordana, i la presidenta suplent, MariaMartisella, per parlar del treball legislatiu que el grup vol dur a terme al Consell General. També s'ha ajuntat amb el president de Concòrdia, CerniEscalé, i Núria Segués, presidenta suplent, qui han transmès a Vives els objectius que volen assolir al Consell General.

Es tracten de les dues primeres reunions el que Copríncep manté amb els grups parlamentaris i el bisbat informa que en elspropers diess'anirà trobant amb tots ells.

Escalé i Segués en la visita al Copríncep VIves

tracking