El PS iniciarà converses amb SDP i Concòrdia per les comunals

El partit proposa un espai de debat entre partits polítics, ciutadans i professionals

El coordinador del comitè local d'Andorra la Vella, Sergi González, i la secretària de l'organització del PS, Maria NazzaroPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Partit Socialdemòcrata promou una nova proposta que consisteix a reunir a diferents partits polítics, associacions, ciutadans i professionals de diferents sectors de la parròquia per obrir un espai de debat i conèixer les necessitats dels residents de cara a les eleccions comunals del desembre. L'objectiu està en potenciar la capital com a "símbol del futur del país", segons ha assenyalat el coordinador del comitè local d’Andorra la Vella, Sergi González. Ha deixat clar que “no és una estratègia política, sinó un espai viu, reflexiu i progressista" i reitera que deixa de banda qualsevol factor o interés polític.

González, juntament amb la secretària d'organització del PS, MariaNazzaro, anuncien que aquest moviment ha fixat el mes de setembrecom a molt tardper començar a treballar en les eleccions comunals a partir d'aquesta setmana, que s'iniciaran converses amb Concòrdia iSDP. No descarten que la idea "s'extrapoli", citant textualment, a altres parròquies.

tracking