Cultura

Convocat el 27è premi Pirene de periodisme interpirinenc

La dotació del premi és de 3.000 euros per a un reportatge de ràdio i televisió i 3.000 més per a un reportatge de premsa escrita

Albert Villaró ha rebut un reconeixement per al reportatge 'La invenció de l'hivern'SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha fetpúbliquesaquest matí les bases del 27è premiPirenede periodismeinterpirinencon poden presentar-se els treballs d'investigació sobre temes relacionats amb el territoripirinenc, que hagin estat publicats o difosos en premsa, ràdio, televisió o per internet entre l'1 de juliol del 2022 i el 30 de juny del 2023.

La dotació econòmica del premi és de 6.000 euros, aportats per l'executiu, dels quals 3.000 seran per a un reportatge de ràdio o televisió i 3.000 per a un reportatge de premsa escrita. Tanmateix, el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat aporta una dotació de 1.500 euros més per aquell reportatge que faci especial incidència en la temàtica mediambiental o en la sostenibilitat als Pirineus.

Els treballs i el formulari d'inscripció es poden presentar abans del 31 de juliol al correu electrònic premipireneandorra@govern.ad, l'hora límit seran les 00 hores. Govern indica en nota de premsa que a l'assumpte del correu s'hi ha d'incloure la indicació que concorre al premiPirine. Les bases es poden consultar a la web.

tracking