Interior convoca vuit places d'agent penitenciari

La ministra Molné ha presidit avui la cerimònia d'obertura del curs formatiu dels agents

Acte d'inici formació agents alumnes del centre penitenciariSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elconsell de ministresha aprovat avui la convocatòria per cobrir vuit places d'agent penitenciari. Del total de places licitades, quatre són de nova creació i quatre per jubilació. L'executiu ha explicat avui en roda de premsa que l'objectiu de l'edicte és donar una major cobertura als torns diaris dels agents de la presó.

Les places convocades corresponen al nivell C1 del sistema de classificació del cos penitenciari, amb una retribució anyal bruta de 25.428,38 euros, distribuïda en tretze pagues. Les persones interessades han de tenir la nacionalitat andorrana amb plenitud de drets, ser major d'edat, disposar del títol de batxillerat o equivalent, tenir el permís de conduir B2 i tenir el diploma de català en nivell B2 o superior. Lessol·licitudses poden presentarfins el15 de setembre del 2023.

Formació d'agents

La ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, ha presidit avui la cerimònia d'obertura del curs formatiudels agents del centre penitenciari.L'acte d'inauguració ha tingut lloc a Meritxell i ha comptat amb la participació del director del centre penitenciari, Miquel Àngel Val.

tracking