Habitatge

Els pisos de lloguer assequible de Ribasol estaran fets el 2025

El Govern preveu adequar els dos blocs d'Arinsal per fer 42 unitats de dues habitacions

Espot, Marsol, Ferré, Molné i Sansa han visitat avui els blocs de RibasolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos blocs del complex Ribasol d'Arinsal que el Govern ha comprat al comú de la Massana estaran finalitzats el primer semestre del 2025. La reforma dels espais costarà 5 milions d'euros i permetrà fer 42 pisos de 60 metres quadrats, segons s'ha anunciat en la visita a l'immoble que han fet avui el cap de Govern, Xavier Espot, la ministra d'Habitatge, Conxita Marsol, el ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, i les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa.

Els pisos seran de dues habitacions, sala d'estar, cuina i un bany i tindran traster i aparcament. L'executiu va pagar 5,5 milions d'euros pels blocs que eren propietat del comú massanenc.

El Govern ha destacat que ja hi haurà pisos de lloguer a preu regulat disponibles aquest any com a resultat de les rehabilitacions que ha assumit l'executiu. El ministre Ferré ha indicat que es preveu adjudicar la redacció del projecte i direcció d'obra dels treballs de Ribasol aquest mes i a la tardor es podrà licitar i adjudicar l'execució de l'adequació dels interiors dels blocs. Els dos edificis tenen l'estructura, coberta i façanes però falta per fer les instal·lacions, tancaments interiors, paviment i acabats.

tracking