junta de presidents

El Consell no troba inspector per a l'APDA

Farà un avís a la ciutadania perquè els interessats es puguin proposar per al lloc de feina

Un moment de la reunió de la junta de presidents.C.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La recerca d’una persona per a la vacant d’inspector a l’Agència de Protecció de Dades (APDA) està costant als síndics més del que s’esperava. La subsíndica general, Sandra Codina, va explicar ahir en la roda de premsa posterior a la junta de presidents que encara “no hem trobat el perfil adequat” i que, per tant, encara no tenen cap candidat per proposar a la cambra. Per això, s’ha decidit fer un avís a la ciutadania amb la voluntat de tirar endavant una mena de concurs públic per tal que els interessats es presentin i es pugui escollir el candidat més idoni. Codina va indicar que saben que l’APDA té la necessitat d’incorporar algú, però va assegurar que és complicat trobar algú amb la formació necessària. La vacant va sorgir després que l’antiga inspectora renunciés al lloc de feina. De fet, mai va començar a treballar-hi, ja que va estar de baixa des del nomenament.

D’altra banda, el Consell també haurà de proposar un nou membre per al consell d’administració de l’AFA per la marxa de Josep Escoriza, que ha renunciat al càrrec per incorporar-se a la CASS com a director general. En aquest cas, seran els grups de l’oposició els que hauran de consensuar el nom a proposar.

Així mateix, la reunió de presidents de grup també va servir per acordar la composició de les nou comissions legislatives, que es constituiran demà. La comissió encarregada de l’estudi per a la sostenibilitat de les pensions serà presidida per Maria Martisella (DA) i Carine Montaner (Andorra Endavant); Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports tindran al capdavant Susanna Vela (PS) i Marc Magallón (integrat al grup de DA); Afers Socials i Igualtat són per a Noemí Amador (Andorra Endavant) i Salomó Benchluch (DA); Sanitat serà per a Manuel Linares (CC) i Núria Segués (Concòrdia); Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient per a Jordi Casadevall (Concòrdia) i Gemma Riba (DA); Economia per a Meritxell López (DA) i Pere Baró (PS); Política Exterior serà per a Berna Coma (DA) i Pol Bartolomé (Concòrdia); Justícia, Interior i Afers Institucionals la presidiran Cerni Escalé (Concòrdia) i Sílvia Riva (DA), i Finances i Pressupost per a David Montané (DA) i Escalé.

tracking