Ensenyament

Dos projectes d'acció climàtica són premiats per l'UdA

'Què podem fer a l'UdA pel clima?' i 'Millora en la conscienciació col·lectiva sobre eficiència energètica a través de serious game' han guanyat la competició organitzada de la universitat

Guanyadors del premis d'acció climàtica de l'UdAUdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra ha lliurat avui els premis del segon concurs 'Què podem fer al'UdApel clima?', una competició organitzada per la institució amb l'objectiu de promoure accions internes que contribueixen a la lluita conra el canvi climàtic. En la categoria d'estudiants el projecte guanyador ha estat 'Monitoritzaciói gestió d'espais universitaris', d'Angèlica Medina, Cristina Medina i Roger Rodríguez, que proposa el monitoratge, mitjançant sensor de la qualitat d'aire als espais de la universitat, a més de l'automatització d'un dels horts socials de Sant Julià que gestionen estudiants voluntaris.

En la categoria oberta de personal i altres col·lectius de la universitat, el treball guanyador ha estat el titulat 'Millora en la conscienciació col·lectiva sobre eficiència energètica atravésdeseriousgame' del professor Jan Sau. El projecte preveu la realització d'un joc interactiu de tipus 'seriousgame' per afavorir accions quotidianes en favor de l'eficiència energètica.

tracking