cultura

El Cirque du Soleil ven prop de la meitat de les entrades pel nou espectacle, 'FESTA'

Les carpes del circ muntades a Prada Casadet.andorra turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou espectacle del Cirque du Soleil FESTA ha venut el 45% de les entrades per a les 22 representacions que ofereixen. La xifra suposa 35.976 localitats i inclou tant les persones que han comprat directament el seu seient a través del web com les reservades per part del sector turístic, segons informa Andorra Turisme a través d’un comunicat. Així, bona part dels seients de l’espectacle els adquireixen hotels i comerços del país, que després ofereixen paquets als clients per ampliar la seva estada al Principat.

La novetat d’enguany és que, per primer cop, totes les localitats són amb seient. D’aquesta manera, tot i eliminar l’opció més econòmica que existia per veure l’espectacle –places dempeus–, Andorra Turisme destaca que “el ritme de venda d’entrades és similar a la de l’any passat en les mateixes dates”.

El Cirque du Soleil representarà FESTA fins a 22 vegades: serà de l’1 al 30 de juliol, de dimarts a dissabte i també el darrer diumenge del mes. La nova proposta de la companyia canadenca inclou noves acrobàcies i alguns dels números més destacats dels darrers anys per celebrar el 10è aniversari de la col·laboració amb Andorra. Les entrades individuals oscil·len entre 21 i 29 euros.

tracking