Cultura

Venudes el 45% de les entrades del Cirque du Soleil

Els tiquets individuals oscil·len entre els 21 i els 29 euros

Carpes muntades a Prada CasadetAndorra Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou espectacle del Cirque du Soleil FESTAhavenut el 45% de les entrades per les 22 representacions que ofereixen. La xifra suposa 35.976 localitats i incloutantles persones que han comprat directament el seu seienta travésdel web com les reservades per part del sector turístic. Bona part dels seients de l'espectacle elsadquireixen hotels i comerços del país, que després ofereixen paquets als seus clients per ampliar la seva estada al Principat.

Aquest any per primera vegada totes les localitats són amb seient. D'aquesta manera, tot i eliminar l'opció més econòmica, el ritme de venda d'entradeséssimilar a la de l'any passat a les mateixes dates. FESTA serà representada de l'1 al 30 de juliol, de dimarts a dissabte i també l'últim diumenge del mes i les entrades individuals oscil·len entre els 21 i 29 euros.

El muntatge de les estructures tant de la carpa principal com de l'espai per als artistes a PradaCasadetja ha quedat enllestit. Aquesta setmana s'inicia la construcció de l'escenari i posteriorment serà el torn de la graderia.

tracking