relleu a la parapública

Josep Escoriza rellevarà Joaquima Sol a la CASS

El consell d’administració de l’entitat l’escollirà en una reunió la setmana vinent

Josep Escoriza serà el nou director de la CASS.LINKEDIN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Escoriza és el principal candidat per ocupar el càrrec de director de la CASS, que quedarà vacant ben aviat a causa de la jubilació de l’actual responsable, Joaquima Sol. El consell d’administració de la Seguretat Social celebrarà dimarts de la setmana que ve una reunió en què s’escollirà el nou director. La voluntat és buscar el màxim consens entre tots els representants al consell per rellevar Sol per unanimitat.

La directora de la CASS porta 19 anys al capdavant de la parapública i després de donar temps a l’entitat per completar el procés de selecció es jubilarà el 30 de juny. D’aquesta manera, la previsió és que Joaquima Sol i el nou director puguin conviure a la feina durant tot el mes de juny per fer el relleu de manera pacífica i ordenada. A més, s’ha acordat amb Sol que també estarà disponible per col·laborar amb la nova direcció quan faci falta.

Escoriza és actualment vocal de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) i ha estat managing director d'enginyeria i desenvolupament de l'empresa NiceFruits, en la qual ha liderat la implementació de projectes en altres llocs del món. Fa uns mesos va deixar el càrrec per un canvi d'estratègia dels nous inversors.

El candidat a nou director de la CASS té 54 anys i és enginyer de camins, canals i ports i analista financer europeu (CEFA). Ha treballat durant 20 anys a Crèdit Andorrà, com a director d’organització i responsable del canvi de plataforma tecnològica de l'entitat bancària.

Escoriza deixarà el càrrec a l’AFA si és nomenat director de la CASS perquè, tot i no existir cap incompatibilitat en mantenir-lo, la responsabilitat a la Seguretat Social demana dedicació plena i, si es manté l'estructura actual, el Fons de Reserva de Jubilació de la parapública ja té un membre nomenat per l’AFA.

tracking