MÚSICA

Barrero, Rokyo i Salvat, seleccionats per al Sona9

Els artistes participaran al concert eliminatori que se celebrarà el 22 de juny a l'Auditori

Els concerts es poden seguir per streaming a través dels webs del Sona9 i Enderrock.Sona9

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Auditori Nacional acollirà divendres 22 de juny l'eliminatòria andorrana del concurs musical Sona9. Els artistes seleccionats per l'organització sónRokyo,Juli BarreroiQuim Salvat, tres cantants i compositors que o bé han publicat treball recentment o ho tenen previst fer en els pròxims mesos. El guanyador d'aquesta primera prova tindrà un lloc garantit a les seminifinals del concurs.

El Sona9 és un dels concursos musicals en llengua catalana de referència, organitzat pel Grup Enderrock, TV3, iCat i Catalunya Ràdio, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, el govern de les illes Balears i a partir d’ara també el Govern d’Andorra. En efecte, el concurs ha potenciat aquesta edició la descentralització dels territoris de llengua catalana i ha permès la celebració d'una eliminatòria andorrana amb grups del país.

Durant el concert preliminar cada un dels tres artistes farà una actuació de 20 minuts durant la qual haurà d’interpretar temes propis en català davant del públic i jurat.A més de l’actuació a Andorra, i durant els mesos de juny i juliol, se celebraran la resta de concerts previstos a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Palma i València. Totes les actuacions es podran seguir per streaming a través dels webs del Sona9 i Enderrock, i tant el públic present com qui ho vulgui seguir per internet podrà votar al final de cada concert el seu grup preferit. Les propostes amb més vots de cada concert passaran directament a la final del Premi Verkami per Votació Popular que es realitzarà online el mes de juliol.

Les 12 propostes més votades dels directes preliminars passaran a la següent fase, 11 escollides pel jurat i una com a guanyadora de la votació popular.

tracking