Protecció d'emergència a la façana del Prat del Roure

S’hi han posat tanques en espera d’una actuació més específica

L'aspecte d'ahir del Prat del Roure.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany va activar ahir a la tarda una actuació d’emergència arran de l’informe rebut pels problemes que s’han constatat al Prat del Roure. El comú escaldenc va encarregar un informe a una empresa especialitzada quan va detectar una sèrie de problemes en una part de la façana de l’edifici del Prat del Roure, segons va explicar la corporació en un comunicat.

La resolució d’aquest informe va arribar ahir i en la mateixa s’explica que hi ha un problema puntual en una zona i, tenint en compte que la resta de la façana està construïda amb el mateix sistema, el comú va decidir activar una actuació d’emergència. Així doncs, per precaució ahir es va procedir a la protecció de la zona posant tanques en tots aquests punts amb previsió d’instal·lar-hi una protecció específica més endavant.

En concret, el comú ha protegit la part de la façana afectada i ha tallat el passeig del riu des del parc infantil ubicat a la zona més propera al riu fins a la passarel·la de la confluència de les Dos Valires. L’accés a l’Espai Jovent queda obert, segons va informar el comú. Durant els propers dies es procedirà a posar en marxa la protecció més específica que s’ha anunciat des de la corporació. Tot i això, des del comú no es va detallar més quin és concretament el problema que s’ha detectat en una part de la façana de l’esmentat edifici.

tracking