PREMI COCA-COLA

Premi per als millors relats breus dels centres educatius

Els guanyadors han estat Daniel Martín en llengua catalana, Carla Mujal en llengua castellana i Txell Pérez en llengua francesa

15è premi Coca-cola de relat breu d'AndorraSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró ha entregat aquesta tarda, a la sala d'actes del Centre de Formació Professional d'Aixovall, els guardons de la 15a edició del Premi Coca-Cola de relat breu d'Andorra. El concurs destinat als alumnes de 14 anys de tots els centres educatius del país han d'escriure un relat en català, castellà o francès a partir d'un estímul que se'ls proposa.

En la primera fase del concurs van participar-hi 800 alumnes de segon curs de Segona Ensenyança i els millors alumnes que van ser escollits de cada classe van passar a la fase final. En l'última fase els alumnes escriuen simultàniament el seu relat a través d'una plataforma digital i un jurat de professors escull els finalistes. Posteriorment, un segon jurat format per Maria Teresa Cairat, Teresa Colom i Albert Villaró ha decidit els textos guanyadors entre 145 alumnes classificats per a la fase final. Entre els textos n'hi havia 76 en català, 49 en castellà i 20 en francès.

Els guanyadors en llengua catalana han estat Daniel Martín del Col·legi Mare Janer, Naran Casamajor del Col·legi Sant Ermengol i Erica Font del Lycée Comte de Foix. En castellà tots els alumnes premiats són del Col·legi Sant Ermengol i han estat Carla Mujal, Carla López i Sofía Cendón. Finalment pel que fa als relats presentats en francès els guanyadors han estat Txell Pérez de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Ordino, Mar Font de la mateixa escola i Gemma Naudi de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp.

Els premiats han rebut com a obsequi una tauleta electrònica, els segons classificats un rellotge intel·ligent i els tercers, una càmera d'acció per l'aventura.

tracking