Acord

Medi Ambient renova el conveni d'importació de residus de la Cerdanya

El màxim de tones que es podran portar al forn es manté en 10.000 tones

Andorra rep un 53% més de residus vinguts de la Cerdanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat avui la renovació per un any del conveni d'importació de deixalles de la Cerdanya per cremar-les a la planta incineradora de la Comella. El titular de Medi Ambient, Guillem Casal, ha recordat que el conveni s'emmarca en l'acord de trasllat de residus amb Espanya i ha subratllat que Andorra exporta el 70% dels residus a territori veí i, per tant, "és de rebut que en rebem de les comarques veïnes".

El ministre ha informat també de l'adjudicació del refugi guardat del Comapedrosa a Jordi Casabella, que ja formava part de l'equip de l'anterior concessionària del recinte. I ha destacat que només s'ha presentat una oferta per gestionar el refugi però que no se li ha adjudicat per això sino perquè complia els requisits exigits.

El contracte fixa un cànon de 5.000 euros com a fix i 2% sobre la xifra de negoci anual i la concessió és fins al 31 de desembre. La tarifa general de pernoctació és de 20 euros i la de mitja pensió de 51 euros, amb preus especials per a menors, grups i federats.

tracking