L'alcalde de l'Ospitalet esclata per 'la invasió' de contrabandistes de tabac

L’alcalde comptabilitza uns 50 vehicles dedicats al pas de tabac

Un grup de contrabandistes a la carretera.'LA GAZETTE ARIÉGEOISE'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de l’Ospitalet, Arnaud Diaz, està indignat amb l’allau de contrabandistes de tabac que afirma haver viscut aquest cap de setmana la població transfronterera. “Aquest dissabte a les vuit del vespre, en ple cap de setmana llarg de l’Ascensió, hem comptabilitzat 47 cotxes, sens dubte dedicats al contraban de cigarrets, aparcats davant de l’ajuntament i la botiga de queviures”, es lamentava Diaz en declaracions recollides per la Gazette Ariégeoise. L’alcalde, visiblement indignat, també denunciava que “el trànsit augmenta setmana a setmana. Hi ha cotxes abandonats, de vegades cremats. I després conductors, contrabandistes, que esperen al poble. Potser estan esperant que els cigarrets baixin de la muntanya?”.

Dissabte passat, a tall d’exemple, un veí del poble va gravar uns segons d’una escena que mostra una quinzena de persones passejant per l’antiga carretera RN22, molt a prop de l’ajuntament i l’estació de trens. “Els contrabandistes es van allunyar dels seus vehicles després de ser avisats de la imminent arribada dels gendarmes”, descrivia l’alcalde.

“Tot això passa a plena llum del dia, la gent ja no s’amaga. Veiem aparèixer bandes rivals, cotxes ràpids, no sempre amb l’assegurança o el control tècnic en ordre. Estem obligats a sol·licitar la presència dels gendarmes d’Acs-dels-Tèrmes cada dia o quasi”, afegia.

tracking