Andorra Turisme preveu arribar als 8,8 milions de visitants

Budzaku preveu assolir un nou rècord turístic

Betim Budzaku ha presentat les xifres de visitants de l'hivernD. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director general d'Andorra Turisme,BetimBudzakuha anunciat durant la presentació de les novetats de la campanya turística de l'estiu del Principat que s'espera arribar a un nou rècord de turistes. En concretBudzakuespera arribar als 8,8 milions de visitants, segons expliquen mitjans espanyols.

Tot i els inconvenients que va suposar la covid pel turisme, Andorra va superar en un 1,2% els visitants que van arribar l'any abans de la covid, fins als 8,2 milions i per primera vegada va traspassar la barrera dels 10 milions de pernoctacions, el que suposa un 14% més que el 2019. El bon gust de boca que ha deixat la temporada d'hivern i les bones previsions que s'esperen de cara a l'estiu fan pensar a Andorra Turisme l'arribada de 8,8 milions de visitants. SegonsBudzaku, la temporada d'hivern d'enguany s'ha tancat amb un 27% més de turistes queel 2019i un 25% més que en 2022.

Per primera vegada els visitants que es queden a dormir al paíssónmés dels excursionistes i s'espera des de l'entitat que l'aeroport de la Seu pugui incrementar destins ifreqüènciesen els pròxims dos anys.

tracking