Solidaritat

Andbus dona 4.906 euros a Assandca

La iniciativa ha permès comprar el 70% del mobiliari de la nova seu

Roda de premsa Andbus solidari i AssandcaAndbus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbus amb el projecte 'Andbus Solidari' ja fet un donatiu de 4.906 euros a l'Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA). El projecte consisteix en donar un euro a una ONG per cada enquesta de satisfacció que fan els clients de l'empresa de transports. Aquests diners aniran destinats a finançar la compra de mobiliari que necessitaven per la seva nova seu.

El CEO de la companyia de transports, Dani Vinseiro, ha explicat aquestatarda que la iniciativa es va pensar centrant-se a establir col·laboracions amb “entitats sense ànim de lucre que poguessin aportarbeneficis per al conjunt de la societat”.Per la seva part, el president d’ASSANDCA ha agraït el donatiu, destacantque gràcies a aquests diners han pogut moblar la nova seu.

La següent col·laboració es durà ambl’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA), i tindrà com aobjectiu ajudar a l’ONG a cobrir les despeses derivades de les campanyes dedifusió i conscienciació que dirigeixen al conjunt de la societat del Principat.

tracking