Institucions

Els síndics inicien a Canillo una ronda de visites als 7 comuns

(D'esquerra a dreta) Marc Casal, Carles Ensenyat, Francesc Camps, Sandra Codina.Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El síndic general, Carles Ensenyat i la subsíndica general, Sandra Codina han iniciat avui una ronda de visites institucionals als set comuns que es farà per ordre protocol·lari.D’aquesta manera, Ensenyat i Codina han començat la tanda depresentacions al Comú de Canillo on han estat rebuts pel cònsol major, Francesc Camp,i el cònsol menor, Marc Casal.

La trobada que ha durat una hora ha servit per intercanviar impressions sobre l'actualitat política, tant nacional com parroquial. Camp i Casal han exposat la situació actual de la parròquia amb un especial èmfasi en la situació ubanística, els límits de càrrega i la problemàtica de l'habitatge.

Els representants de les dues institucions s’han marcat l’objectiu demantenir una relació més fluida entre el Consell General i el comú, per això,s’han emplaçat per a una nova trobada de cara a la tardor.

Visita de l'ambaixador de Portugal

Els síndics han rebut avui a la seu del Consell General l'ambaixador de Portugal a AndorraJoão Antonio Mira Gomes.La trobada ha servit per constatar les bones relacions entre els dos països i la voluntatde les dues parts de continuar donant suport a les iniciatives culturals i socials de lacomunitat portuguesa a Andorra.

D’altra banda, els síndics i l’ambaixador de Portugal hanacordat donar un impuls al Grup d’Amistat Andorra-Portugal entre el Consell General il’Assembleia de la República, que fa anys que roman inactiu, per incentivar l’intercanvicomercial, cultural, social i educatiu entre ambdós països.

(D'esquerra a dreta) Ana Isabel Teixeira, Sandra Coma, Carles Ensenyat, João Antonio Mira Gomes i José Manuel Da Silva.

tracking