Tanca el principal servei de pirateria d'Espanya amb gestors residents a Andorra

L'Alianza por la Creatividad y el Entreteniminento (ACE) ha arribat amb un acord amb els propietaris de la web

Pàgina web d'AtomoHD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Alianzapor laCreatividadyel Entreteniminento(ACE), la principal coalició mundial contra la pirateria ha anunciat el tancament del principal servei destreamingi torrents d'Espanya. Es tracta d'AtomoHD, una web amb un total de 235 milions de visitants. Aquest servei era gestionat per un grup d'espanyols, alguns dels membres van adquirir la residència a Andorra després d'evadir les condemnes prèvies a Espanya per delictes contra la propietat intel·lectual.

L'equip d'ACEha dedicat mesos de feina en aquesta operació, per trobar qui estava darrere del servei. D'aquesta manera, el tancament no s'ha produït per una ordre judicial sinó que ha sigut el mateix equip de l'ACEque ha gestionat un acord extrajudicial amb ells. Alhora, els seus dominis passaran a formar part de l'oferta de continguts legals i es redirigiran a la pàgina 'WatchLegally' de la mateixaACE.

El servei permetia als usuaris transmetre i descarregar il·legalment continguts de vídeo sota demanda d'una biblioteca de més de 13.000 pel·lícules i 4.500 sèries de televisió en castellà i altres idiomes. La web tenia una mitjana de 9,7 milions de visites mensuals, 484.000 visitants únics i un 90% de tràfic originari d'Espanya.

tracking