La policia comissa 3.670 paquets de tabac al Pas de la Casa

La mercaderia estava valorada amb 13.560 euros

Mercaderia interceptada per la policiaPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir al matí al Pas de la Casa a un home no resident de36anys com a presumpte autor d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic per contraban de tabac. L'arrest es va produir arran d'una operació que va identificar un pis a tocar de la frontera amb França ons'emmagatzemavai preparava tabac de contraban. La policia efectuant el registre a l'apartament va comissar 1.870 paquets d'un valor de 6.908 euros i dues bosses de lona a punt de ser lliurades a altrespresumptescontrabandistes amb 1.800 paquets més valorats en 6.650 euros. La suma total del tabac ascendeix a 3.670 paquets d'un valor de 13.560 euros.

L'home va ser detingutdesprésde diverses vigilàncies la policia juntament amb la col·laboració de la Duana. L'arrestat formaria part, d'una banda,organitzada quehauràanat adquirint el tabac fent petites compres a diferents establiments, moltpoblamentsense sobrepassar el límit legal de venda, segons informa la policia.

Méscontraban

La policia durant aquesta setmana ha detingut a tres persones més percontraban. Es tracta de dos homes i una dona de 47, 21 i 20 anys no residents. Els agents els van controlar dimarts al Pas de la Casa amb 1.740 paquets de tabac valorats amb 6.428 euros. Els transportaven en dos turismes, un Renault Clio i un FordEscort, amb matrícula francesa.

tracking