contractació

La inspectora de protecció de dades que estava de baixa renuncia

El Consell General nomenarà un relleu a la sessió del juny

La trobada entre els síndics i la presidenta de l'APDA.Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell General podrà contractar un nou inspector per a l’Agència de Protecció de Dades. Així ho va confirmar ahir el síndic general, Carles Ensenyat, que va detallar que l’actual responsable d’aquesta matèria havia presentat la dimissió després de veure que no podrà reincorporar-se al seu lloc de treball en un termini curt de temps arran de la seva situació mèdica.

Ensenyat va voler deixar clar que la baixa presentada per la treballadora “era plenament acreditada”, tant pels serveis mèdics com per la CASS, i va apuntar que recentment s’havia parlat amb les parts per poder aclarir tota la situació que s’havia generat. “Ella pensava que podia superar-la [la malaltia], però finalment se li ha acabat atorgant una invalidesa temporal”, va detallar el síndic. Amb el buit actual el Consell General del mes de juny inclourà en l’ordre del dia el nomenament d’un nou inspector. “Són els presidents qui s’han de posar d’acord i així els he instat perquè busquin la millor persona”, va reiterar Ensenyat, que va recordar que la persona que s’haurà de buscar haurà de complir els requisits obligatoris.

A més, el síndic va apuntar que la reforma de la llei s’ha de seguir plantejant, si bé va reconèixer que amb la possibilitat de cobrir la vacant desapareix la urgència que hi havia fins a la data.

tracking