cossos especials

El Govern estudia un tret accidental d'una agent de policia al despatx

El consell del cos recomana que el cas s’arxivi

Dos policies amb les armes.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fets van succeir fa sis mesos i ara és a la taula del Govern per decidir si dona carpetada a l’expedient informatiu per un tret accidental dins de les dependències de la policia.

Segons ha pogut saber el Diari, una policia de l’àrea d’investigació va ser avisada per acudir a una intervenció d’urgència i, com és habitual, va agafar l’arma que tenia guardada en un calaix. Quan li va posar el carregador va disparar un tret que, sortosament, va anar a l’aire.

Des de la policia es va aclarir ahir que es va obrir un expedient per esclarir els fets i que la conclusió és que el tret, òbviament, va ser accidental. El que calia verificar era si l’agent va actuar seguint el protocol, és a dir, carregar la pistola de manera que no estigués en posició horitzontal per evitar la possibilitat de fer mal a algun company.

La investigació va concloure que la manipulació de l’arma es va fer de manera descendent, de forma que no va posar en perill cap company del cos, a banda que es trobava sola al despatx.

El consell de la policia va acordar que l’expedient s’ha d’arxivar perquè va ser una manipulació de l’arma en una situació d’urgència i ningú va patir cap risc, ja que el tret va anar en direcció a una zona neutra. El consell de la policia recomana en el seu informe al Govern que s’arxivi.

tracking