Càrrecs

Jordi Puy, nou secretari d'Estat d'Economia i Joan León repeteix a Justícia

Puy està llicenciat en Ciències Ambientals, Periodisme i Dret i va exercir com a periodista al Diari d'Andorra

Joan León, secretari d'Estat de Justícia i Interior.SFGA / C. Esteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Puy Segura serà el nou secretari d'Estat d'Economia, Treball i Habitatge, mentre que la secretaria d'Estat de Justícia i Interior tornarà a estar liderada per Joan Antoni León Peso, segons informa l'executiu en nota de premsa.

Puyvanéixerel 1979 a Encamp, és llicenciat en Ciències Ambientals, Periodisme i en Dret i va exercir com a periodista a diversos mitjans, entre aquests el Diari d'Andorra. El 2007 va incorporar-se com a advocat al despatxParejai Associats de Barcelona, especialitzat en dret administratiu i urbanisme. El 2010 va entrar com a secretari de comissions al Consell General i de la delegació del Consell General a l'OSCE, ocupant també el càrrec de secretari general adjunt del Consell General fins al 2016. Finalment, del 2016 al 2019 va ser nomenat secretari general del comú d'Andorra la Vella.

León repeteix al càrrec després haver-lo ostentat els últims quatre anys. Alhora, aquesta tarda s'ha fet públic que el Comitè parroquial de Demòcrates a Sant Julià de Lòria ha renovat els seus càrrecs i León serà el nou president. Nascut el 1983 a Sant Julià de Lòria, és llicenciat en Dret i lletrat del ministeri de Justícia i Interior, a més també ha estat cap d'àrea d'Afers Generals i Jurídics del ministeri d'Afers Exteriors. León també va ser conseller de Finances del comú de Sant Julià del 2007 al 2011 i conseller d'administració i funció pública al mateix comú del 2011 al 2015. Abans d'assumir la secretaria d'Estat la legislatura passada, va ser secretari d'Estat de Salut.

tracking