Institucions

Els síndics reben als magistrats del TC i a l'ambaixador d'Espanya a Andorra

Carles Ensenyat i Sandra Codina continuen amb la ronda de reunions de presentació oficial

Visita del Tribunal Constitucional al ConsellConsell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els síndics Carles Ensenyat i Sandra Codina han mantingut aquest matí una reunió amb els magistrats del Tribunal Constitucional. En la visita hi ha assistit el president del Tribunal Constituacional, Jean-Yves Caullet, el vicepresident Joan Manel Abril Campoy i elsels magistrats Josep Delfí Guàrdia Canela iDominique Rousseau.

La reunió ha servit per conèixer l’activitat de la màxima instància judicial del país, ja queels magistrats, que conformen el Ple del Tribunal, han lliurat als síndicsla Memòria 2022 amb l’informe d’activitat de l’organisme, donantcompliment a l’article 24 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional

Visita de Carlos Pérez-Desoy Fages

Continuant amb la ronda de reunions de presentació oficial, avui, CarlesEnsenyat i Sandra Codina, han rebut a Carlos Pérez-Desoy Fages, l’Ambaixador d’Espanya acreditat a Andorra. La visita que ha tingut lloc a la seu del Consell General ha posat de manifest les bones relacions amb l’Estat espanyol. De fet, un dels punts destacats de la reunió ha estat la presidència de torn de la Unió Europea que Espanya ostentarà de l’1 de juliol al 31 dedesembre d’enguany.

tracking