MoraBanc

MoraWealth obre una oficina a Madrid

La nova seu de l'agència de valors del grup MoraBanc s'afegeix a la de Barcelona

El president de MoraBanc, Joan Maria Nin, i el conseller director general, Lluís Alsina, a les oficines de MoraWealth a MadridMoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MoraWealth, agència de valors i filial del grupMoraBanc, amplia la seva presència aEspanyai obre a Madrid una nova oficina, la segona després de la posada en marxa de la seva seu a Barcelona. La nova oficina estarà ubicada a la Torre Serrano, al barri Salamanca. La previsió és que obri portes durant el mes de maig i després d'un procés de formació d'equips, estigui a ple rendimentel proper mes de setembre.

L'arribada deMoraWealtha Madrid consolida, segons assegura el grup en nota de premsa, la voluntat de creixement internacional -en aquest cas a Espanya- i l'objectiu de continuar ampliant mercat mitjançant l'obertura de noves delegacions a places estratègiques. Tanmateix, afegeixen que suposa traslladar l'acord que la firma manté amb Goldman SachsAssetManagement (GSAM) des del 2018, i que permet un servei d'assessorament amb un dels bancs mundialsreferentsen gestió d'actius, que ja funciona amb èxit a Andorra.

Juan María Nin, president de MoraBanc, indica que "l'arribada de MoraWealth a aquesta plaça és un pas natural a la seva estratègia de creixement present i futur". Per la seva banda, el conseller director general, Lluís Alsina, afegeix que "l'objectiu ara és crear un equip sòlid i amb experiència sobre el terreny per créixer de manera sostenible i consolidar una marca pròpia a una plaça tan competitiva i exigent com és Madrid".

tracking