Sostenibilitat

L'alumnat del Lycée presenta un planell solar aerotèrmic

Els estudiants han rebut dues distincions de repercussió a França

Director general de FEDA, Albert Moles a la presentació del panell solar aerotèrmicFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d'alumnes delLycéeCompte Foix ha construït un sistema basat en l'aprofitament de les energies renovables per a la calefacció de les llars que han presentat avui alMWMuseu de l'Electricitat. Aquest planell solar aerotèrmic és el primer fruit del conveni de patrocini de FEDA per a larealitzacióde projectes educatius que es va anunciar al març i que té per objectiu aprofundir en la divulgació de la transició energètica i les solucions sostenibles.

Els alumnes amb aquest projecte han rebut duesdistincionsde repercussió a França, on disputaran la final de dos concursos eductiusCGénial-Lycéei Lesgéniesde laconstruction. Per a realitzar el panellaerosolar, els catorze alumnes d'entre setze i disset anys han col·laborat amb una empresa i escola de Nantes, onesvan desplaçar de la manera més sostenible possible,

per respectar l'esperit del projecte. A l'empresaEnerlogvan rebre les formacions d'enginyeria necessàries per construir els panells, a banda de participar en altres activitats culturals i per conèixer empreses industrials.

L'alumnat del Lycée presenta el panell solar aerotèrmic

tracking