El nou Govern

Trini Marín, ministra d'Afers Socials i Funció Pública

Guillem Casal serà portaveu de Govern

El cap de Govern, Xavier Espot, en la roda de premsa d'aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Trini Marín, com aministrad'Afers Socials i Funció Pública, tanca la nova configuració de l'executiu encapçalat per Xavier Espot, segons ha informat avui el cap de Govern en roda de premsa. D'altra banda, Guillem Casal, a més de liderar la cartera de Medi Ambient i Agricultura, també seràPortaveude l'executiu.

Tal com ja havia avançat el Diari, la nova composició de Govern es completa amb Conxita Marsol com aministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge; Ladislau Baró al capdavant de Relacions Institucionals, Educació i Universitats; Jordi Torres repetirà com a ministre de Turisme i Comerç; la cartera de Finances l'encapçalarà Ramon Lladós;Imma Tor serà ministra d'Afers Exteriors;Ester Molné assumirà el ministeri de Justícia i Interior;Territori i Urbanisme estarà liderat per Raül Ferré; el ministeri de Salut serà per a Helena Mas, i finalment, Mònica Bonell s'encarregarà de Cultura, Joventut i Esports.

Espot ha concretat queEster Fenoll serà secretària general;la cap degabinetde presidència serà SílviaCalvó, i Maria Marina cap de protocol. Tal com ja s'esperava, LandryRiba liderarà la secretaria d'Estat per les relacions amb la Unió Europea; la secretaria de Transició Energètica, Transports i Mobilitat l'ocuparà DavidForné, i Marc Rossell es responsabilitzarà de Transformació Digital i Telecomunicacions. A més, Maria Ubach donarà suport a la secretaria d'Estat de Riba i al gabinet de cap de Govern en matèria de relacions internacionals. Espot no ha volgut encara anunciar qui estarà al capdavant de la secretaria d'Igualtat i Participació Ciutadana.

tracking