Seguretat vial

La policia arresta un jove amb cocaïna, heroïna i haixix a la Massana

Dos conductors controlats per positiu per drogues al volant

Dos vehicles de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 18 anys va ser arrestat per la policia dissabte passat per dur 0,7 grams de cocaïna, dues pastilles d'heroïna i 7,5 grams d'haixix, segons ha fet públic la policia aquest matí. Les intervencions contra la possessió d'estupefaents van comportar també la detenció d'un turista de 35 anys a la frontera del riu Runer que entrava al país amb 0,9 grams de cocaïna dissabte.

Aquest turista viatjava en un cotxe amb un conductor, un no resident de 50 anys, que va ser detingut per donar positiu en la prova de tòxics. El mateix que havia succeït el dia anterior, divendres, amb un jove de 22 anys que va ser interceptat pels agents conduint drogat i amb el permís retirat.

Insults als agents

El cos de seguretat ha informat a més de la detenció d'una dona de 44 anys i un home de 22 anys per conduir en estat d'embriaguesa amb una taxa que superava 0,8 grams. La policia detalla que el jove anava acompanyat d'un altre home de 24 anys que va ser arrestat hores més tard "per trucar reiterades vegades de manera contínua al telèfon d'emergències 110 requerint els serveis policials en diferents punts del país sense motiu, faltant al respecte i insultant l'agent que atenia les trucades i el cos de policia".

tracking