El temps

Avís groc per vents forts demà a la tarda

Les precipitacions han acumulat 7 centímetres de neu nova a les Fonts d'Arinsal en un dia

Previsió de vents forts demà a la tardaMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La previsió meteorològica alerta de vents forts demà que han provocat l'activació de l'avís groc. El servei anuncia que hi haurà un increment de la força del vent de component nord "demà a la tarda i que arribarà al seu màxim a la tarda, amb ràfegues de 70 quilòmetres per hora i el flux de nord també reactivarà la nevada en altura".

Meteorologia informava a primera hora del dia que el pas d'un front fred continua deixant neu al Principat. S'han repetit les nevades per cinquè matí consecutiu i que les precipitacions cauen amb més intensitat al nord del país. Les estacions de control han registrat 8 centímetres de neu nova a la Solana i 7 a les Fonts d'Arinsal en les últimes 24 hores.

La previsió anuncia que avui hi haurà "nuvolositat al nord i ruixats en forma de neu, tot i que més febles que els dies anteriors" i les màximes no superaran els 16 graus i que les temperatures baixes es mantindran fins el dimecres. Els termòmetres demà oscil·laran entre els 6 i els 15 graus al centre i entre els 6 i els 2 graus negatius al Pas de la Casa i el pronòstic és que es repetirà "la nuvolositat i precipitacions febles al nord i clarianes al sud". Dimecres seguiran les temperatures baixes però serà un dia de predomini del sol.

La neu ha tornat a caure amb intensitat avui a zones altes

tracking