Meteo

Avís groc per nevades a partir de 1.700 metres

El servei de Meteo alerta de possibles ruixats tempestuosos aquesta tarda

Previsió de nevades a 1.700 metres avui i demàMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de meteorologia ha informat aquest migdia sobre l'activació de l'avís groc arran de les nevades per sobre de 1.700-1.800 metres, per acomulació de neu en altura. Les previsions avises que es pot acomular fins a 10 centímetres a 2.000 metres i 20 centímetres a 2.500 metres al nord del país.

La previsió de cara al cap de setmana informa que l'acostament d'un embossament d'aire fred que baixarà de latitud aportarà nuvolositat a tot el país i ruixats a la tarda, segons la previsió del servei Meteorològic. Les precipitacionspodrienser tempestuoses, amb una cota de neu que baixarà fins als 1.700 metres. Les màximes seran de 14 graus a Andorra la Vella, 11 graus a 1.500 metres i -1graual Pas de la Casa. Per demà s'espera nuvolositat també abundant, sobretot al nord del país, i nevades que podrien durar tot el dia a aquesta part del país per sobre dels 1.800 metres, segonsMeteo. Al centre i sud s'espera que hi dominin les clarianes.

El flux nord-oest deixarà nuvolositat al nord també diumenge, quan al sud hi dominaran les clarianes, tot i que a la tarda podria haver-hi algun ruixat.

Previsió de nevades a 1.700 metres avui i demà

tracking