COSSOS ESPECIALS

La policia es forma en investigacions d'arranjaments de partits i apostes

Catorze agents andorrans han rebut classes dels inspectors del Servicio de Control de Juegos de Azar y Apuestas de la Policia Nacional espanyola

Formació arranjaments esportius i apostesPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catorze agents de la policia de la Unitat d'Investigació Econòmica-financera, principalment del grup jocs d'atzar, ha rebut aquesta setmana una formació centrada en investigacions relacionades amb arranjaments de partits, apostes esportives i blanqueig de diners. La formació tenia l'objectiu de reforçar els coneixements de la policia en aquest àmbit ha estat impartida per inspectors del Servicio de Control de Juegos de Azar y Apuestas de la Policia Nacional espanyola.

La formació ha consistit en classes teòriques i pràctiques en què els especialistes han posat el focus en el control administratiu als centres de jocs d’atzar, la corrupció esportiva, els arranjaments de partits, les consegüents apostes i el blanqueig de diners que comporten. Els experts han explicat, a través de casos reals, quins mètodes empren els delinqüents i com abordar investigacions complexes al voltant d’un tipus delictiu que, actualment, està en auge a escala global.

tracking