Els mossos detenen una parella per tràfic de drogues a la Seu

La policia catalana va recollir 17 embolcalls de cocaïna i 4.595 euros en efectiu

Droga i diners per vendre intervinguts pels mossosMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia catalana va detenir ahir un home i una dona de 44 i 43 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Durant el mes de febrer els mossos van rebre una sèrie d'informacions corresponents a la venda de cocaïna des d'un pis de l'avinguda Pau Claris de la Seu d'Urgell. El grup d'investigació va iniciar un dispositiu per la zona que van identificar un edifici on s'hi produïenvisites curtes de persones que no hi vivien. Un cop identificat el presumpte punt de venda es va prolongar el dispositiu i van constatar la venda de cocaïna.

Uncop identificats els mossos van procedir a la detenció d'un home i una dona com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Posteriorment,es va realitzar l'entrada i perquisició al domicili. A l'interior, amagats en diferents localitzacions, es van recollir 17 embolcalls de cocaïna, 800 grams d'una substància en pols utilitzada per tallar la cocaïna pura, una bàscula de precisió, retalls de plàstic perrealitzarels embolcalls i 4.595eruosen efectiu. També es van localitzar 95 comprimits d'un suposat medicament per la disfunció erèctil amagats al tub de l'escalfador d'aigua. Aquest producte no constava en la llista oficial de l'agència espanyola del medicamenti va ser intervingut. Tot apunta que també venien aquestes pastilles als seus clients.

Els detinguts passaranproperamentdavant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.

tracking