Solidaritat

Encants d'Unicef a favor de les nenes de l'Afganistan

La botiga benèfica obrirà el 7 i 8 de juny

Nenes a l'AfganistanUnicef

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unicef organitza una nova edició dels Encants que es celebrarà el 7 i 8 de juny per recaptar fons per a les nenes de l'Afganistan, segons ha anunciat l'entitat. La botiga solidària estarà instal·lada en la segona planta de l'edifici“The Embassy” de l'avinguda Meritxell de la capital i es posaran a la venda "productes de roba i complements de marquesde luxe".

L'ONG vol recollir fons per al projecte que finança des de l'any passat a l'Afganistan que fer espais d’acollida per a les dones i les nenes a les comunitats locals, per donar suport a l'atenció materna, a l'accés a la higiene i la nutrició, per establir classes d'educació en zones remotes del país o per estendre valors de respecte envers la dona, entre d'altres iniciatives.

L'entitat recorda que l'Afganistan és un dels països "menys favorables" per a les dones i les nenes perquè figura en el lloc169, d'un total de 189, en l'Índex de Desigualtat de Gènere de les Nacions Unides.Les estadístiques indiquen que el 87% de les dones i nenes afganeses pateixenabusos al llarg de la seva vida, moltes són obligades a casar-se sent menors d'edat i el60% dels infants que no

van a l'escola són nenes, exposa Unicef.

tracking