Espot demana a Concòrdia que no s'atorgui “la paternitat” de la defensa del medi ambient

En la seva primer rèplica el candidat a cap de Govern ha defensat que les grans problemàtiques del país no són patrimoni de cap partit

Espot en la intervenció de la sessió d'investidura al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat a cap de Govern Xavier Espot ha reclamat aquesta tarda a Concòrdia que no s’atorgui “la paternitat o maternitat en la constatació dels grans reptes que tenim plantejats i que tots avui compartim”. Així, Espot ha defensat que si bé per a alguns l’objectiu era contraposar models de país “són moltes coses més les que ens uneixen que no pas les que ens separen. M’atreveixo a dir que tots compartim un mateix model de país; si bé tots nosaltres tenim les nostres especificitats o diria fins i tot amb les nostres obsessions” ha remarcat el candidat.

“Ni el PS té el monopoli de les polítiques socials, ni Concòrdia té el monopoli del creixement sostenible; tampoc DA té el monopoli de la gestió de els finances acurada” ha asseverat Espot que ha celebrat “l’evolució de Concòrdia” pel que fa a la inversió estrangera. “Hem passat d’una moratòria estricte a l’establiment de quotes pel nombre d’immobles dels no residents” ha afirmat el demòcrata que també ha convidat a Esvalé a fer “aquesta evolució en matèria de la UE”.

tracking