Escalé recorda que es pot ser “europeista” i no voler l'acord d'associació

Assegura que “no entenc que fa un pont tibetà al mig d’Andorra”

Escalé abans del discurs a la sessió d'investiduraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CerniEscaléhatornat aestendre la màde la cooperació a Demòcrates en la seva primera rèplica en el discurs d'investidura. Una intervenció, però en la qual el candidat a cap de Govern de Concòrdia ha volgutseguirexposant les diferències en els models de país entreDAi la seva formació. "Poder comparar-nos ens permet créixerja sigui canviant omesurant les opinions o bé per il·lustrar els punts d'acord" ha asseveratEscalé.

Així, el líder de Concòrdia ha reconegut que "qui Governa en majoria absoluta té moltes cartes per desenvolupar la seva acció política" però ha demanat també tenir en compte totes les sensibilitats del Consell General.

Sobre la qüestió de la Unió EuropeaEscaléha insistit a buscar diferents fórmules per aproximar-se a Europa, més enllà de l'acord d'associació. En aquest sentit, ha asseverat que "es pot ser molt europeista i pensar que hi poden haver altres encaixos que no pas l'acord d'associació".

D'altra banda, també ha reclamat, com ha fet al matí, establir de forma clara els límits de les diferents parròquies perquè "no tenir els límits de jurisdicció és una situació que hauríem de solucionar".En relació alturisme,Escaléha sentenciat que "em costa entendre que fa un pont tibetà al mig d'Andorra" i ha demanat" concentrar els nostres esforços en projectes que aporten turisme de qualitat i que reforcen la identitat andorrana".

tracking